Lamellen overkappingen


Een terrasoverkapping met een lamellen dak is een aanwinst voor uw woning en tuin of dakterras. Onze serie hoogwaardige lamellen overkappingen zijn een toonbeeld van kracht: de Skyroof staat als een huis. Strak, solide en betrouwbaar. Multifunctioneel en stijlvol design. De lamellen zijn gemaakt van aluminium, dat betekent dat deze veilige constructie bestand is tegen hevige sneeuw- of regenval. De motor en hoge kwaliteit pakking garandeert dat u de Skyroof werkelijk in alle weersomstandigheden kunt gebruiken.

Bovendien bepaalt u op welke wijze u de zon toelaat of weert. Met een roteerbare lamellen of met een lamellen dak dat in het geheel open schuift.
 • Skyroof 0 Skyroof 1

  Skyroof

  De kantelbare lamellen (Skyroof Plus of Compact) zet u open om het zonlicht binnen te laten en de hoek waarin u de lamellen kantelt bepaalt of u van schaduw of van de zonnestralen geniet. Een lamellen dak dat ook geheel open en dicht schuift, realiseert u met de Skyroof Prestige.

  Groot of een klein terras? Klassieke of strakke inrichting? Skyroof is geweldige toevoeging voor iedere woning en dankzij het maatwerk geheel volgens wens te realiseren! De mogelijkheden zijn eindeloos, waaronder constructies en lamellen in elke gewenste RAL-kleur. En voor de afwerking van de zijwanden heeft u een ruime keuze uit vele glassystemen, onder andere unieke gemotoriseerde borstwering en glaswanden. Zo maakt u van uw terrasoverkapping een tuinkamer met tevens de mogelijkheden voor zonwering als screens. Ook zijwanden afzetten met louvres hoort tot de opties. En dankzij de modulaire bouw is elke afmeting te overkappen.
 • Kantelbare lamellen of inschuifbaar 0 Kantelbare lamellen of inschuifbaar 1

  Kantelbare lamellen of inschuifbaar

  De roteerbare lamellen (serie Skyroof Plus of Compact) weren de zon of laten deze juist toe. Deze kantelbare lamellen zet u open om het zonlicht binnen te laten en de hoek waarin u de lamellen roteert bepaalt of u schaduw biedt aan uw gasten of hen juist van de zonnestralen laat genieten. Dankzij het revolutionaire ontwerp kunnen de lamellen traploos in elke hoek tot 120 graden gedraaid worden.

  De Skyroof Plus is perfect om te gebruiken in alle weersomstandigheden en is dankzij het modulaire ontwerp geschikt voor het overkappen van grote terrassen. De Skyroof Compact past u toe voor een verfijnd, compact design.

  Een lamellen dak dat ook geheel open en dicht schuift, realiseert u met de Skyroof Prestige. Dankzij de unieke synchrone beweging worden alle lamellen ter gelijkertijd geopend of ingeschoven.