Uitgebreid assortiment

Een vakantie die begint bij de achterdeur!

U ziet het vast al helemaal voor zich. Van de zomer, lekker loungen in een mooie tuinmeubelset in de achtertuin, drankje erbij, de barbecue die wordt aangeslingerd. Wanneer het zonnetje wegzakt en het donker wordt, gaat de sfeervolle tuinverlichting automatisch aan. Het is heerlijk buiten en de kinderen liggen net in bed. Even rust, de volwassenen onder elkaar. Dat is het leven, toch?

Uw tuin is een korte vakantie die begint bij de achterdeur en Nieuwenhuis Buitenleven is uw reisleider. We hebben alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke tuinervaring: bestrating, blokhutten, overkappingen, tuinmeubelen, verlichting en meer. Bekijk onze webshop, onze inspirerende ideeën of bezoek onze showroom en -tuin van 4000 m2 voor nog meer inspiratie en gratis advies. 
 • Tuinbestrating 0 Tuinbestrating 1

  Tuinbestrating

  Een strak onderhoudsvrij terras of sfeervolle slingerpaadjes, hoe ziet uw droomtuin eruit? Bekijk ons assortiment van duurzame tuintegels en -klinkers: betonsteen, keramische tegels, gebakken klinkers, composiettegels en natuursteen. Ook voor de oprit.
 • Tuinmeubelen 0 Tuinmeubelen 1

  Tuinmeubelen

  Bekijk onze eigen serie tuinmeubilair, rechtstreeks geïmporteerd en daardoor bijzonder aantrekkelijk geprijsd. Ook vindt u bekende merken als Hartman en Kettler in ons assortiment. En wist u dat u verschillende loungesets helemaal naar eigen wens kunt samenstellen?
 • Tuinbergingen 0 Tuinbergingen 1

  Tuinbergingen

  Een berging, tuinschuur, blokhut, carport of zelfs een complete tuinvilla op maat. Met of zonder overkapping of veranda. Maak een keuze uit de vele opties en wij zorgen voor een perfecte plaatsing bij u in de achtertuin. Wat is uw favoriet?
 • Tuinhout 0 Tuinhout 1

  Tuinhout

  Alle soorten constructiehout, om zelf uw overkapping of veranda te maken, te vinden op de houtafdeling. En nog veel meer: van schuttingdelen tot palen en vlonderplanken. Wat zijn uw plannen? Deel uw ideeën met ons en wij delen onze kennis met u. Geheel vrijblijvend natuurlijk.
 • Overkapping 0 Overkapping 1

  Overkapping

  Met een overkapping, eventueel in combinatie met terrasverwarming, verlengt u het buitenseizoen tot in november. We vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Heeft u al een idee of schets? Dan zorgen wij voor een overkapping of veranda op maat. Inclusief inmeten en plaatsen.
 • Gras 0

  Gras

  U zoekt een speelgazon voor kinderen om op te ravotten? Met graszoden heeft u in een middagje een prachtig volgroeid gazon. Dat is wel even wat anders dan zaaien, vogels wegjagen die uw zaden wegpikken en onkruid wieden. Bekijk de mogelijkheden.
 • Onderhoud 1

  Onderhoud

  Loungen in de achtertuin is het fijnst als alles strak in de lak staat. Bij Nieuwenhuis Buitenleven vindt u alles wat u hiervoor nodig heeft, van buitenbeits in verschillende kleuren tot cleaner en olie voor hardhout. Onderhoudstips nodig? Vragen staat vrij en advies is gratis.
 • Verlichting 0 Verlichting 1

  Verlichting

  Maak van uw tuin een sfeerverlichte woonkamer onder de sterrenhemel. We denken graag met u mee over een verlichtingsplan met grondspots, terrasverlichting, lantaarns en meer. Of wat dacht u van gevelverlichting? Bekijk de mogelijkheden of bezoek onze 'Nachttuin'.