Zien, voelen en zelfs ruiken

Zien, voelen en zelfs ruiken

Ervaar het buitenleven!

We hebben een uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaardige artikelen dat u eenvoudig online kunt bestellen. Maar het buitenleven beleeft u natuurlijk het beste in onze showtuin. Daar kunt u de verschillende trends zien, de materialen voelen en het hout ruiken.

Uw droomtuin komt tot leven
Neem met het hele gezin plaats op onze loungesets. Doet u gerust even of het uw eigen achtertuin is. Let maar op, uw droomtuin komt zo helemaal tot leven. Van de zomer lekker loungen in de achtertuin, drankje erbij, de barbecue die wordt aangeslingerd. Ziet u het al voor zich? Uw tuin is een korte vakantie die begint bij de achterdeur en Nieuwenhuis Buitenleven is uw reisleider.

Een bijkomend voordeel van een bezoekje aan 4000 m2 tuininspiratie is dat u uw ideeën meteen met onze medewerkers kunt bespreken. Wat voor terras wilt u? Strak of romantisch? Komt er een overkapping zodat u het tuinseizoen kunt rekken tot november? We hebben alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke tuinervaring:
  • Tuinbestrating: betonsteen, keramische tegels, gebakken klinkers, composiettegels en natuursteen. Ook voor de oprit.
  • Tuinmeubelen: bekende merken als Hartman en Kettler, maar ook onze eigen serie tuinmeubilair, rechtstreeks geïmporteerd en daardoor bijzonder aantrekkelijk geprijsd.
  • Tuinbergingen: berging, tuinschuur, blokhut, carport of zelfs een complete tuinvilla op maat. Met of zonder overkapping of veranda.
  • Tuinhout: schuttingdelen, palen, vlonderplanken en alle soorten constructiehout om zelf uw overkapping of veranda te maken.
  • Overkappingen: door ons montageteam ter plekke ingemeten en perfect geplaatst. Vertel ons uw idee of maak een schets, wij zorgen voor de rest!
  • Gras: een speelgazon voor de kinderen om op te ravotten? Met graszoden heeft u in een middagje een prachtig volgroeid gazon.
Kom langs, doe ideeën op en laat u adviseren. Samen brengen we uw droomtuin tot leven. Blokhutten en overkappingen plaatsen wij zelf, voor het overige kunt u vrijblijvend een offerte opvragen bij een van de getalenteerde hoveniers waarmee we samenwerken.

Meer weten?
Onze medewerkers staat voor u klaar in de showroom en showtuin in Nieuw-Vennep. U kunt ook bellen of e-mailen.

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste de tuintips ontvangen, meld je dan aan!
Typ bovenstaande code over.

Bekijk ook eens...