Ons team

Wij staan voor u klaar!

Arie Nieuwenhuis
Directeur
Ik ben de oprichter en eigenaar van Nieuwenhuis Buitenleven. ‘Helemaal tuin!’ betekent voor mij dat we voortdurend ons best doen om u en de hovenier te inspireren met onze uitgebreide showroom en showtuin en natuurlijk met onze vakkennis.
Rina Nieuwenhuis
Financiƫle administratie
Ik verzorg de financiële administratie van Nieuwenhuis Buitenleven. Met dit nieuwe concept, wat helemaal uniek is in de regio, kunnen wij u helpen om het hele jaar te genieten van uw tuin. Dát is wat ‘Helemaal tuin!’ voor mij betekent. Mijn vrije tijd besteed ik aan tuinieren en ik trek er graag op uit met Arie en onze kinderen.
Jordy Kwaaitaal
Adviseur
Ik ben uw aanspreekpunt voor overkappingen, blokhutten en tuinmeubelen. ‘Helemaal tuin!’ betekent voor mij een tuin met mooie woodlook keramiektegels en een strakke vijver met wat beplanting ernaast. In mijn vrije tijd voetbal ik en spreek ik graag af met mijn vrienden.
Gerard Grisnisch
Junior adviseur
Ik ben uw aanspreekpunt voor overkappingen, blokhutten en constructiehout. ‘Helemaal tuin!’ betekent voor mij veel buiten zijn. Thuis bij mijn ouders ben ik dan ook vaak te vinden in de (moes)tuin.
Jos Koek
Werkvoorbereider
Ik ben de schakel tussen de verkoopadviseurs en onze montageteams. Zorg voor inmetingen, voor de werkvoorbereiding van de monteurs en hun planning. Buitenleven is voor mij echt buiten zijn en dat natuurlijk samen met mijn gezin.
Herman Stolker
Monteur
Bij Nieuwenhuis Buitenleven ben ik onderdeel van het montageteam. Wanneer u bij ons een overkapping aanschaft, zorg ik er samen met mijn collega voor dat deze naar uw wensen geplaatst wordt. 'Helemaal tuin!' betekent voor mij een complete tuin, met onder andere bestrating, tuinmeubels, tuinberging, tuinhout, overkapping, gras, verlichting en niet te vergeten mooie beplanting voor leven in de tuin. Met andere woorden een tuin om in te leven voor zowel de klant als voor mij zelf.    
 
Rick van den Brandt
Monteur
Bij Nieuwenhuis Buitenleven ben ik onderdeel van het montageteam. Wanneer u bij ons een overkapping aanschaft, zorg ik er samen met mijn collega voor dat deze naar uw wensen geplaatst wordt. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten met mijn vrouw en 2 kinderen, klus ik veel en ga ik regelmatig op pad met mijn motor.
Johan Honders
Logistiek medewerker
Op het gebied van de logistiek binnen Nieuwenhuis Buitenleven zorg ik dat alle bestellingen die binnen komen netjes worden weggezet en dat de bezorgingen klaar staan voor onze chauffeurs. Buiten werktijd houd ik ook erg van het buitenleven, waar ik mijn fotografie-hobby uitoefen en of quality-time heb met mijn gezin.
Roy Onken
Bezorger vrachtwagen
Samen met ons hele team wil ik Nieuwenhuis Buitenleven op de kaart zetten als hét adres voor blokhutten, overkappingen, sierbestrating, schuttingen, tuinverlichting en tuinmeubels. Het is een uniek concept hier in de regio. ‘Helemaal tuin!’ betekent voor mij dat de tuin helemaal af is naar de wens, het budget en tevredenheid van de klant. In mijn vrije tijd hou ik van sporten en gezellig uitgaan met vrienden.
Karen den Boer
Officemanager
Als officemanager houd ik me onder andere bezig het merk 'Nieuwenhuis Buitenleven' lading te geven door diverse marketingcampagnes, zowel offline als online. Daarnaast spring ik af en toe bij in de showroom en als u belt, krijgt u mij vaak als eerste aan de telefoon. 'Helemaal tuin!' betekent voor mij heerlijk genieten en tot rust komen in een natuurlijke omgeving. In mijn vrije tijd probeer ik, naast sporten, het relaxen en genieten door te zetten op mijn dakterras.
Rineke Nieuwenhuis
Administratief medewerker
Op kantoor houd ik me bezig met de administratieve zaken, zoals het voorraadbeheer maar ook met de planning van de bezorgingen, en ondersteun ik mijn collega's waar nodig. Later als ik zelf een eigen tuin heb, wil ik ook een mooie houten overkapping waar ik heerlijk onder kan genieten.