menu

Voorraadvoordeel

Kleuren

 • Toon meer
 • Toon minder

Maat

 • Toon meer
 • Toon minder

Formaat

 • Toon meer
 • Toon minder

Dikte

 • Toon meer
 • Toon minder

Type

 • Toon meer
 • Toon minder

Merken

 • check_circle 4500 m2 tuininspiratie
 • check_circle Breed assortiment
 • check_circle Persoonlijk advies
 • check_circle 25 jaar ervaring
 • check_circle Kwaliteit, kennis en service

Betonnen bestrating

Betonnen bestrating tuintegels

Betonnen tuintegels vormen de basis van veel buitenruimtes en bij Nieuwenhuis Buitenleven bieden we een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden. Ontdek hier alles over betonnen tuintegels, toepassingen, legvoorbeelden en een greep uit diverse leveranciers.

 

Meer informatie
1 - 15 van 93 producten Toon per pagina:
Smartton Vlak (diverse kleuren/ maten)
60Plus Soft Comfort (diverse kleuren en maten)
Smartton Wave SE (diverse soorten)
Terrastegel+ 60x60x4 cm (diverse kleuren)
Terrasverband+ 4cm (diverse kleuren)
Schellevis Tegel (diverse kleuren en maten) per m2
Terrassteen+ (diverse kleuren)
Schellevis Tegel Gewapend (diverse kleuren en maten) per st.
Demiton Extra (diverse maten en kleuren)
Abbeystones (diverse kleuren en maten)
Tuintegel (diverse kleuren en maten)
BSS 8cm KOMO (div. kleuren)
Caliza (diverse kleuren en maten)
Carre (diverse kleuren en maten)
Concrete (diverse kleuren en maten)

Wat zijn betonnen tuintegels?

Betonnen tuintegels zijn gemaakt van de combinatie zand, cement, water, grind en vaak een natuurlijke kleurstof. De betonnen tuintegels zijn gemaakt uit duurzame productie en van hoge kwaliteit.

Uitgebreid aanbod betonnen tegels

Elke betontegel is anders en heeft zijn eigen sfeer. Dit is omdat betonnen tuintegels op veel verschillende manieren bewerkt kunnen worden. Er zijn verschillende bewerkingstechnieken zoals slijpen, borstelen, wassen of stralen. Zo wordt elke steen een uniek eindresultaat, dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Ontdek het uitgebreide aanbod van betonnen tegels bij Nieuwenhuis Buitenleven en breng een unieke uitstraling naar uw buitenruimte. 

Grootte

De grootte van tegels in uw tuin maakt wel degelijk verschil bij het creëren van een impactvolle buitenruimte. Door tegels op de juiste manier toe te passen, lijkt uw tuin groter. Denk hierbij aan het gebruik van grootformaat tegels, waardoor het oppervlakte minder voegen heeft. Dit geeft een rustiger beeld en een vergrotend effect. 

Geschikt voor diverse doeleinden

Onze betonnen tuintegels zijn geschikt voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan een mooi terras, praktisch tuinpad of een stevige oprit. Het is belangrijk om te kijken naar het formaat en de dikte van de tegels en daarnaast zijn natuurlijk de kleur en bewerkingstechniek van belang in het maken van uw keuze.

Het leggen van betonnen tuintegels

Wij adviseren het leggen van betonnen tuintegels door een tuinprofessional of ervaren hovenier voor het beste resultaat. Geen enkele buitenruimte is 100% plat en recht. Het kan daarom lastig zijn om zelf de bestrating goed recht te leggen met de afwatering de juiste kant op. Een tuinprofessional of ervaren hovenier verwerkt de producten op de juiste manier zodat je jarenlang plezier kan hebben van je tuin of terras.

Divers assortiment betontegels en betonnen terrastegels

Ontdek het uitgebreide, diverse assortiment betonnen tuintegels bij Nieuwenhuis Buitenleven. Dankzij talloze formaten, diktes, bewerkingstechnieken en kleuren zijn betontegels uitgegroeid tot een geliefd ontwerpelement voor opritten, terrassen en tuinpaden. Wij combineren A-kwaliteit met scherpe prijzen, wat zorgt voor een breed assortiment aan topkwaliteit betonnen tuintegels.

Schellevis tegels

Ontdek de tijdloze elegantie van Schellevis tegels bij Nieuwenhuis Buitenleven. Deze betonnen tegels, gekenmerkt door hun natuurlijke uitstraling en duurzaamheid, voegen een uniek karakter toe aan uw buitenruimte. Of u nu kiest voor de strakke lijnen van Schellevis betontegels voor een eigentijdse look of de warme uitstraling van Schellevis terrastegels voor een meer traditionele ambiance, deze tegels zijn geschikt voor veel buitenruimtes. Transformeer uw tuin of terras met de stijlvolle en functionele tegels van Schellevis, die bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit en esthetische veelzijdigheid.

De voordelen van betonnen tuintegels

Betonnen tuintegels hebben een hoge draagkracht en zijn slijtvast. De prijs-kwaliteitverhouding van betontegels is gunstig in vergelijking met keramische tegels of natuursteen. 

Bij betonnen tuintegels wordt overtollig regenwater goed afgevoerd, waardoor er weinig slipgevaar is. Daarnaast zijn de tegels goed bestand tegen vorst en zullen niet kapot vriezen in de winter.

Onderhoud 

Betontegels vragen meer onderhoud in vergelijking met keramische tegels of natuursteen, aangezien vuil snel binnendringt en vlekken zichtbaar worden. In veel gevallen kan beginnend vuil verwijderd worden met water en een bezem. Onze medewerkers kunnen u uiteraard ook adviseren in het gebruik van reinigingsmiddelen.

Ook kleurontwikkeling is een natuurlijk verschijnsel, veroorzaakt door het weer. Betonnen tuintegels kunnen na verloop van tijd iets lichter van kleur worden. Na enige tijd heeft de tegel zicht ontwikkeld tot een kleur die de tegel de rest van de levensduur zal behouden.

Bezoek onze showroom

Kleuren en formaten zijn altijd lastig in te schatten via onze website. Een foto kan qua kleur best wat afwijken van de werkelijkheid. Wij nodigen u graag uit in onze uitgebreide showroom en showtuin waar ons assortiment betonnen tuintegels zichtbaar is en u de verscheidenheid aan kleuren, afwerkingen en toplagen kunt bekijken. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u persoonlijk advies te geven, afgestemd op uw specifieke behoeften.

 

Terras aanleggen of oprit bestraten

Overweegt u het zelf bestraten van uw tuin of het aanleggen van een oprit? Dan heeft u waarschijnlijk enkele vragen. Aarzel niet om langs te komen en advies in te winnen bij onze deskundige medewerkers. Zij staan voor u klaar met handige tips en kunnen u helpen met het berekenen van de benodigde hoeveelheid tuintegels.

Liever uw tuin laten bestraten?

Als u de voorkeur geeft aan het laten bestraten van uw tuin door een tuinprofessional of hovenier, kunnen wij u in contact brengen met de juiste partij. Wij hebben een jarenlange samenwerking met vakbekwame hoveniers uit de regio die uw tuin of oprit perfect kunnen voorzien van sierbestrating. Wij willen u volledig ontzorgen en vinden het belangrijk dat u één aanspreekpunt krijgt voor het verloop van uw project. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag!

Tuinbestrating inspiratie

De beste plek om inspiratie op te doen is onze overdekte showroom en buiten showtuin in Nieuw-Vennep. Met ruim 4000 m2 aan tuininspiratie bent u aan het juiste adres en verzekerd van een overvloed aan originele ideeën voor uw terras of oprit. Liever direct inspiratie opdoen? Bezoek onze inspiratie pagina

Betonnen bestrating kopen bij Nieuwenhuis Buitenleven

Maak uw keuze voor hoogwaardige betonnen tuintegels bij Nieuwenhuis Buitenleven, waar kwaliteit hand in hand gaat met betaalbaarheid. Onze betonnen tuintegels bieden de mogelijkheid om een duurzame en stijlvolle buitenruimte te creëren, waarbij u de vrijheid heeft om betontegels te combineren in verschillende maten en kleuren. Of het nu gaat om een oprit geschikt voor uw auto of sierbestrating met een decoratieve touch, ons diverse assortiment betonnen tuintegels past zich aan bij elk type tuin!

 

Alles voor de tuin

Een vakantie die begint bij de achterdeur!

Uw tuin is een korte vakantie die begint bij de achterdeur en Nieuwenhuis Buitenleven is uw reisleider.
We hebben alles wat u nodig heeft voor een  onvergetelijke tuinervaring: Bestrating, Overkappingen,
Verlichting en meer. U vindt het allemaal in onze webshop.