TuinmeubelWaardeBon cadeau bij aankoop aluminium overkapping 
Wat is er nu fijner om heerlijk op een tuinset te relaxen onder een aluminium overkapping? Het klinkt ons als muziek in de oren! Door een gedeelte van de tuin te overkappen, verlengt u het buitenseizoen. En zo kunt u niet alleen in de zomer genieten in de tuin, maar ook heel gemakkelijk in het voorjaar of najaar.
 

Ontvang een TuinmeubelWaardeBon cadeau!

Nieuwenhuis Buitenleven is Helemaal Tuin. Daarom ontvangt u bij aankoop van een aluminium overkapping een WaardeBon van ons ter waarde van 300 euro die u bij ons kunt besteden aan tuinmeubelen. Of dit nu een diningset is waar u heerlijk aan kunt tafelen of een loungeset om fijn op te relaxen… Dat mag allemaal, de keuze is aan u.
 

Helemaal tuin

Maak met de overkapping en de tuinset uw tuin helemaal compleet en echt Helemaal Tuin. Nieuwenhuis Buitenleven heeft een groot assortiment tuinmeubelen van diverse merken, waardoor er genoeg keuze is. Ook op het gebied van Aluminium overkappingen is er veel mogelijk. Van eenvoudig verandadak tot een complete tuinkamer met zijwanden en misschien zelfs wel een glasschuifwand. Kom langs in onze showroom en laat u verrassen. Uw tuin is een korte vakantie die begint bij de achterdeur. Wij helpen u om er een onvergetelijke ervaring van te maken!

 

Actievoorwaarden:

  • Bij aankoop van een Aluminium Overkapping in de periode 14-3-2018 t/m 14-4-2018, ontvangt u een TuinmeubelWaardeBon ter waarde van 300 Euro.
  • De order moet geplaatst zijn in de bovengenoemde periode en moet inclusief montage zijn. De montagedatum moet plaatsvinden in 2018.
  • De ontvangen TuinmeubelWaardeBon is t/m 31-7-2018 te besteden bij aankoop van tuinmeubelen.
  • De TuinmeubelWaardebon is niet geldig: op een webshopbestelling, op eventuele bijkomende bezorgkosten, in combinatie met andere aanbiedingen. Is tevens niet overdraagbaar, niet in te wisselen voor contanten en moet in één keer besteed worden.
  • Indien de tuinset bezorgd moet worden, kan er bij de bezorger gepind worden. In de showroom dient wel eerst de TuinmeubelWaardeBon ingeleverd te worden zodat dit verwerkt kan worden in de order. Het restantbedrag kan dan voldaan worden via de mobiele pin van onze bezorger.