De start van het seizoen begint bij Nieuwenhuis Buitenleven!

Benieuwd naar de nieuwste trends binnen de tuinbranche? Bent u eraan toe om de tuin te vernieuwen of bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe tuin? Kom op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart naar de “Start van het seizoen” dagen bij Nieuwenhuis Buitenleven in Nieuw-Vennep.
 

Ontdek de nieuwste trends

Tijdens de “Start van het seizoen” kunt u onze showroom en showtuin bekijken, terrasoverkappingen, houten veranda’s en voorbeeldtuinen, allemaal voorzien van de nieuwste trends. Ons informatie- en verkoopteam staat klaar om met u mee te denken en u te adviseren over alle mogelijkheden voor uw tuin. Kom inspiratie opdoen in onze avondtuin voor tuinverlichting, en bekijk ons ruime assortiment bestrating, tuinhout en schuttingen.
 

Voor de kinderen

Ook aan de kinderen is er tijdens de inspiratiedagen gedacht. Lekker genieten van iets lekkers en je eigen moodboard ontwerpen. Of ervaren hoehet is om met zand of stenen te werken?
 

Welkomstdrankje

Iedere bezoeker wordt welkom geheten door het informatie- en verkoopteam van Nieuwenhuis Buitenleven. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u rustig de showroom en showtuin bekijken, uw vragen stellen en uw tuinwensen bespreken.