'Restyle de tuin' dag 

Welkom op de 'Restyle de tuin' dag op zaterdag 16 september

Of u nu een complete herinrichting wilt van de tuin of een snelle restyle.... Op zaterdag 16 september is het bij Nieuwenhuis Buitenleven 'Restyle de tuin' dag waarbij het mogelijk is om een gratis adviesgesprek aan te vragen met tuinontwerpster Jolanda Persoon.  Benieuwd naar alle restyle mogelijkheden? Kom dan op 16 september naar onze 'restyle de tuin' dag.
 

Inspirerend en persoonlijk advies over de mogelijkheden

Tuinontwerpster Jolanda Persoon zal op deze 'Restyle de tuin' dag van 9.15 – 17.00 uur aanwezig zijn in onze showroom voor inspirerend en persoonlijk advies over de mogelijkheden van de indeling van uw tuin. Per geïnteresseerde klant kan er een gratis adviesgesprek plaatsvinden van circa 45 minuten in onze showroom en in navolging hiervan is een vervolgafspraak bij u thuis mogelijk.

Jolanda Persoon heeft sinds 2006 van haar passie haar werk gemaakt. Zij kijkt op een professionele manier naar uw tuin en kan uw wensen vertalen in een concreet ontwerp. Jolanda Persoon ontwerpt tuinen en buitenprojecten in iedere afmeting en stijl, in opdracht van particulieren, hoveniers en bedrijven in de regio. Zo heeft zij ook de showtuin van Nieuwenhuis Buitenleven ontworpen.
 

Afspraak maken, vol = vol

Maak een afspraak met tuinontwerpster Jolanda Persoon en neem dan ook foto’s en eventueel een plattegrond van de tuin mee en laat u adviseren en inspireren. Het beloofd een gezellige dag te worden!

ALLE TIJDSTIPPEN ZIJN VOLGEPLAND. HET MAKEN VAN EEN GRATIS ADVIESGESPREK MET JOLANDA PERSOON IS DUS NIET MEER MOGELIJK. WEL KUNNEN ONZE MEDEWERKERS U VERDER HELPEN MET DE INDELING VAN DE TUIN EN DE KEUZES VAN DE MATERIALEN. DE KOFFIE STAAT VOOR U KLAAR!