Terug


Kenmerken inschuifbare lamellen

Model Skyroof Prestige is een inschuifbaar lamellendak. Dankzij de unieke synchrone beweging worden alle lamellen ter gelijkertijd geopend of ingeschoven.

Onze lamellen terrasoverkappingen zijn waterdicht. Wel zo comfortabel in een land waar het ook regelmatig regent. Niets is zo vervelend als opgehoopt vuil, bladeren en water op uw terras vallen bij het openen van de terrasoverkapping. De unieke, geïntegreerde goten voeren vuil en hemelwaterafvoer onzichtbaar af, zo blijft het altijd schoon en netjes in uw terrasoverkapping.

Ook in de winter is het prettig lunchen of dineren op uw terras wanneer u kiest voor onze lamellen overkapping. Het is namelijk mogelijk om de lamellen te isoleren. Dat zorgt zowel voor meer comfort, minder condens en ook voor geluidsreductie. Bovendien oersterk: het lamellen dak heeft een draagkracht tot ruim 300 kg sneeuw per m2 (afhankelijk van de grote van de overkapping).
Sluit ook de zijwanden af met glazen wanden, deuren voor extra comfort. Op die manier creëert u een terras dat u het hele jaar in alle weersomstandigheden kan gebruiken. Optimaal buitenleven! Screens of louvres behoren ook tot de mogelijkheden.
De lamellen overkappingen plaatsen we zowel vrijstaand, aan de gevel als zwevend. Dankzij de modulaire uitvoering overkappen is het mogelijk om elk formaat terras te overkappen, van klein tot groot.

 
 • Beweging van de lamellen 1
 • Geïntegreerde Goot 1

  Geïntegreerde Goot

  Schoon en netjes
  De in de lamellen geïntegreerde goot voorkomt dat er opgehoopt vuil naar binnen valt bij het openen van het dak.

  Interne hellingshoek van de lamellen
  Een interne hellingshoek van 8,75% aan de bovenzijde van de lamellen zorgt voor perfecte hemelwaterafvoer en voorkomt  opeenhoping van water op het dak.
 • Kilmaatbeheersing 1
 • Ventilatiestand 1

  Ventilatiestand

  Met de MY-knop op uw afstandsbediening vult u met één druk op de knop de ruimte met frisse lucht. De Connexoon-functie maakt het mogelijk om uw eigen ventilatiescenario te creëren via uw smartphone.
 • Geïntegreerde Hemelwaterafvoer 1
 • Afdichtsysteem 1

  Afdichtsysteem

  Synchroon bewegende lamellen drukken tijdens het sluiten gelijktijdig op de pakking van de geïntegreerde liggers en zorgen op die manier voor optimale isolatie.