Ontvang gratis heater bij houten veranda


 

Geniet ook in het najaar van de tuin!

Het wordt kouder dus tijd om lekker warm binnen te zitten.... Óf buiten onder een houten overkapping, want er is nog genoeg te beleven in de tuin. Door een houten veranda, overkapping of blokhut met luifel zit u heerlijk beschut en kunt u bijna jaarrond gebruik maken van de tuin. Geniet daarom ook nú van de tuin en maak gebruik van onderstaande cadeau-actie! Hierdoor wordt het genieten nóg aangenamer.
 

Cadeau van Nieuwenhuis

Ontvang bij aankoop van een houten overkapping een patioheater t.w.v. € 269,- cadeau. En geniet ook nu van uw tuin, want het Buitenleven begint bij Nieuwenhuis.

De bovenstaande actie is geldig van 23 november t/m 23 december 2017. Om in aanmerking te komen voor het 'Cadeau van Nieuwenhuis' (Golden 2000 Ultra RCD), dient de aankoop (of handtekening onder de definitieve bestelling) van een houten overkapping, veranda of blokhut met luifel in de periode van 23 november 2017 en 23 december 2017 te liggen. Daarnaast dient de minimale aankoopwaarde € 999,- incl. BTW te zijn. Het cadeau is exclusief eventuele montagekosten. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
 

Montagemogelijkheid

En wilt u de houten veranda, overkapping of blokhut met luifel gemonteerd hebben? Geen enkel probleem, het montageteam van Nieuwenhuis Buitenleven staat voor u klaar! Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.
 

Bezoek onze showroom en showtuin

Verspreidt over onze showroom en showtuin hebben wij diverse modellen van houten maar ook aluminium overkappingen staan, die u kunt bezichtigen en bekijken. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we graag met u de mogelijkheden. Want Nieuwenhuis Buitenleven staat voor volledig ontzorgen, persoonlijk adviseren en het jaarrond inspireren!