Verlichting

Verlichtingsplan, Ledverlichting, Sensor, Nachttuin

Zonder licht geen licht. Met ‘sfeervolle’ tuinverlichting zorgt u ervoor dat u ’s avonds ook volop kunt genieten van uw tuin. Of wat dacht u van gevelverlichting?
 • Verlichtingsplan 1
 • Ledverlichting 0 Ledverlichting 1

  Ledverlichting

  Buitenverlichting met led heeft dezelfde voordelen als binnenshuis: minder stroomverbruik (tot wel 7 keer minder) en een langere levensduur (ongeveer 30.000 branduren). Een ander voordeel van led-buitenverlichting is dat ledlampen, in tegenstelling tot gloeilampen, niet warm worden. Ten slotte is led zeer milieuvriendelijk: de CO2-uitstoot als gevolg van de opwekking van de stroom is zo’n 85% minder en de lamp bevat geen giftige kwikdampen zoals een spaarlamp of tl-buis. En dat komt boven op het lagere stroomverbruik en de langere levensduur.
 • Bewegingssensor of lichtsensor 0 Bewegingssensor of lichtsensor 1
 • Nachttuin...een nieuwe manier om verlichting uit te zoeken! 0 Nachttuin...een nieuwe manier om verlichting uit te zoeken! 1

  Nachttuin...een nieuwe manier om verlichting uit te zoeken!

  Wij kunnen ons goed voorstellen dat u eerst wilt zien wat de verschillende mogelijkheden op het gebied van buitenverlichting zijn voordat u een keuze maakt. In onze nachttuin kunt u vele soorten verlichting zien. Een nieuwe manier om overdag de juiste tuinverlichting uit te zoeken, in een ruimte waarin de omstandigheden van de nacht zijn nagebootst. Ideaal om te zien wat licht doet.
 • Tuinverlichting aanleggen 1