Overkapping Trendline glas 300x200 cm (bxd) ral 7016LC antraciet

Overkappingen

De Trendline van Aluxe is het instapmodel overkapping van Aluxe. Standaard wordt het dak geheel compleet geleverd, afgewerkt tot in de detail. De aanschafprijs van de overkapping is bijzonder scherp.

 

 


 • Standaard leverbaar met een vaste goot tot 795 cm

 • Leverbaar in bijna elke maatvoering

 • Ruime keuze uit kleuren en opties

 • Wordt geleverd met glazen dakbedekking

 • Tot 10 jaar garantie •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

 

 

 

Ook maatwerk is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

 

 

inclusief BTW per st
Merk Aluxe
Categorie Overkappingen

De terrasoverkappingen van Aluxe worden als bouwpakket aangeleverd. Wij bieden optioneel de mogelijkheid uw Aluxe overkapping door ons te laten monteren. Ons professionele montageteam heeft jarenlange ervaring in de montage van terrasoverkappingen. Benieuwd naar de kosten hiervan? Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan of bespreek het met één van onze adviseurs.

 

 

De levering van uw nieuwe Aluxe overkapping vindt in overleg plaats. Vanuit onze centrale depot wordt, uiteraard in overleg met u, de overkapping op een vastgestelde datum geleverd. Kiest u ervoor om de overkapping door ons te laten monteren? Dan nemen de monteurs de terrasoverkapping op de eerste montage dag mee. 

 

 

Maatvoering en maatwerk
De overkapping van Aluxe is leverbaar in een grote verscheidenheid aan maten. Maatwerk voor het model Aluxe Trendline is mogelijk. Zo bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe overkapping past in uw situatie. Afhankelijk van de situatie en het model overkapping kunnen hier kosten aan verbonden zijn.

Kleuren
Aluxe levert haar overkapping in alle praktisch alle RAL kleuren. Echter, zonder meerkosten wordt de overkapping geleverd in een vijftal kleuren: structuur wit (9016ST) / glad wit (9016) / crème wit (9001)/ structuur grijs aluminium (9007ST) / antraciet grijs (7016LC). In onze showroom hebben wij een groot aantal overkappingen in diverse kleuren opgesteld staan. Zodoende kunt u de verschillende kleuren goed bekijken.

Dak
De daken van Aluxe beschikken over een unieke muurophanging. Het muur- en goot profiel is namelijk voorzien van een scharnierend profiel. Hierdoor bent u niet gebonden aan een standaard schuinte. Een afwijkende schuinte in het dak is hierdoor zonder aanpassing te creëren.

De Trendline wordt standaard geleverd met glazen dakbekleding. Deze stijlvolle dakbekleding zorgt voor maximale lichtdoorlating. Samen met één van onze adviseurs is het mogelijk het juiste type dak beplating te bepalen.

Staanders
Afhankelijk van de maatvoering zal de overkapping op 2 of meerdere staanders geplaatst worden.

Montage en fundering
Deze aluminium overkapping dient tegen een gevel, uitbouw of andere vaste wand geplaatst te worden. Mocht de situatie er echter om vragen, dan is het ook mogelijk de overkapping vrijstaand te plaatsen.

In overleg met u brengen wij een montage en hoogte advies uit. Eén van onze monteurs zal bovendien definitief uw situatie inmeten indien u ervoor kiest de overkapping door ons te laten monteren.

De staanders van de Aluxe overkapping worden geplaatst op betonvoeten. Doorgaans fungeren deze bijpassende betonvoeten ruimschoots voldoende als solide fundering. Uiteraard is het mogelijk alternatieve funderingen aan te bieden.

Hemelwaterafvoer
Aan de voorzijde van de overkapping loopt de goot. In één van de staanders zal de hemelwaterafvoer lopen. Deze hemelwaterafvoer kan vervolgens, via een speciale betonvoet, op de bestaande riolering aangesloten worden. Zo ziet u geen zichtbare PVC pijpen rondom uw overkapping.

Opties en andere mogelijkheden
De overkapping is naar hartenlust uit te breiden en aan te passen. Benieuwd naar de vele opties en mogelijkheden? Laat u vrijblijvend door één van onze adviseurs adviseren.

Prijzen
De prijs is excl. montagekosten (optioneel).

De terrasoverkappingen van Aluxe worden in Duitsland geproduceerd. De robuuste coating op de aluminium delen wordt hoogwaardig aangebracht. Mede hierdoor beschikken de overkappingen van Aluxe standaard over 10 jaar garantie op de aluminium delen.

 • 25 jaar ervaring
 • 4000 m2 tuininspiratie
 • Persoonlijk advies

Online bestellen & betalen & levering

Bij Nieuwenhuis Buitenleven kunt een selectie artikelen ook online bestellen via onze webshop. Zoek het artikel dat u wilt kopen en voeg deze toe aan de winkelwagen. Daar kunt u ook het aantal stuks of m2 aanpassen en klik op ‘bijwerken’, zodat u de aangepaste totaalprijs ziet.
 
Om de bestelling af te ronden, klikt u op ‘Bestelling afronden’. Hierdoor komt u in het scherm waar u uw persoonlijke gegevens invult, aangeeft hoe u de bestelling wilt hebben en hoe u gaat betalen.
 
De webshop van Nieuwenhuis Buitenleven heeft diverse leveringswijzes. Afhalen is altijd mogelijk. Sommige producten kunnen worden verstuurd met de PostNL pakketdienst tegen een vergoeding van de standaard tariefkosten van € 6,95. In de regio is het ook mogelijk om te bezorgen, afhankelijk van het te rijden afstand ligt deze bezorgkosten tussen de € 35 en € 60.
 
Kies hoe u wilt betalen. U kunt betalen per iDeal of contant (of per pin) in de showroom.