Gras

Graszoden kopen en gazon aanleggen

U wilt graag een schaduwgazon, siergazon of sportgazon in de tuin? Dan kunt u hier uw graszoden bestellen. Wilt u ook graszoden laten leggen? Dan brengen we u graag in contact met de hoveniers waarmee we samenwerken. 
Kunstgras is milieuvriendelijk, recyclebaar en het geeft geen allergische reacties. Ook voor het kunstgras brengen wij u graag in contact met de hoveniers.

Doe inspiratie op in onze showroom
van 2500 m2 en showtuin van 2000 m2

Kom eens gezellig langs
1 - 15 van 34 Producten per pagina
1 - 15 van 34 Producten per pagina
  • Kwaliteit, kennis en service
  • Breed assortiment
  • 4000 m2 tuininspiratie

Graszoden of kunstgras kopen? Het liefst heeft u zo snel mogelijk een mooi gazon in de tuin. Dan is graszoden of kunstgras kopen de snelste oplossing. Zo heeft u in een middagje een prachtig volgroeid gazon. Dat is wel even wat anders dan zaaien, vogels wegjagen die uw zaden wegpikken en onkruid wieden. Speelgazon Zoekt u een speelgazon waar de kinderen naar hartenlust op kunnen ravotten? Kies dan voor een sportgazon: zacht, stevig en geschikt voor intensief gebruik. Prijs graszoden per m2 Hierboven ziet u de prijzen van onze graszoden. Dit is exclusief gras leggen. Gaat u zelf het gras aanleggen? Onze medewerkers staan voor u klaar met tips en advies. Voor het vervoer kunt u eventueel een aanhanger bij ons huren, maar thuis afleveren kan natuurlijk ook. Graszoden leggen prijs Gras aanleggen doen wij zelf niet, maar we werken samen met professionele hoveniers die graag (en goed!) uw grasmat leggen. U kunt bij ons gewoon de grasrollen kopen, wij zorgen voor een scherpe offerte bij een hovenier. Voorbeelden kunstgras Wilt u verschillende kunstgrassen met elkaar vergelijken? Kom dan bij ons langs in onze showroom en showtuin in Nieuw-Vennep. Met 4500 m2 aan tuininspiratie doet u gegarandeerd nieuwe ideeën op. Over Nieuwenhuis Buitenleven Tuincentrum Nieuwenhuis Buitenleven is actief in de regio Haarlemmermeer: Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Cruquius, Lisse, Hillegom, De Kaag en Braassem en Sassenheim. Tuinliefhebbers vanuit het hele land weten onze showroom en -tuin te vinden. Wij werken onder meer met de volgende merken samen: Tierra Outdoor, Hartman, Kettler, Nesling, Platinum, Garden Impressions, Redsun, Excluton, Stonebase, Woodvision, Hillhout, Trendhout, Aluxe, Inlite, Franssen, Queens Grass, Riethandel Jos van Rees.

Online bestellen & betalen & levering

Bij Nieuwenhuis Buitenleven kunt een selectie artikelen ook online bestellen via onze webshop. Zoek het artikel dat u wilt kopen en voeg deze toe aan de winkelwagen. Daar kunt u ook het aantal stuks of m2 aanpassen en klik op ‘bijwerken’, zodat u de aangepaste totaalprijs ziet.
 
Om de bestelling af te ronden, klikt u op ‘Bestelling afronden’. Hierdoor komt u in het scherm waar u uw persoonlijke gegevens invult, aangeeft hoe u de bestelling wilt hebben en hoe u gaat betalen.
 
De webshop van Nieuwenhuis Buitenleven heeft diverse leveringswijzes. Afhalen is altijd mogelijk. Sommige producten kunnen worden verstuurd met de PostNL pakketdienst tegen een vergoeding van de standaard tariefkosten van € 6,95. In de regio is het ook mogelijk om te bezorgen, afhankelijk van het te rijden afstand ligt deze bezorgkosten tussen de € 35 en € 60.
 
Kies hoe u wilt betalen. U kunt betalen per iDeal of contant (of per pin) in de showroom.