Welke tuinmeubelen passen bij jouw style?

Welke tuinmeubelen passen bij jouw style?

In dit blog delen we de vier populairste stylen op het gebied van tuinmeubelen. Welke style past bij jou? Ga je voor Romantics, Green World, Industrial of Indian Summer? Geniet deze zomer van je nieuwe lounge- of diningset. Of kies alleen voor nieuwe tuinkussens of accessoires, zodat je op een eenvoudige manier je tuin aan kan passen. En beleef het buitenleven, op jouw manier!!  
 

Romantics

Zoete pasteltinten in de kussens en accessoires worden gecombineerd met enkele felle accenten, sierlijke bloemen en subtiele details. Deze romantische pastelkleuren zorgen voor een instant buitenleven gevoel en passen zeer goed bij tuinsets met wicker. De trend onder wicker zijn natural of zand-kleuren, die op hun beurt weer mooi combineren met hout. Laat je inspireren door onderstaande beelden.


 

Green World

In deze style ruilen we het strakke lijnenspel in voor organische vormen en natuurlijke materialen. Natuurlijke kleuren, zoals zand, groen en geel, en materialen zoals hout zijn een belangrijke basis om deze stijl in je tuin te creëren. Licht, puur en helder afgewisseld door mooie zachte prints. Wegdromen in een natuurlijke omgeving geeft namelijk nieuwe energie. Heerlijk om op een favoriet plekje te ontsnappen aan de drukke wereld. Zie hieronder de beelden voor meer inspiratie.


 

Indian Summer

Waan je terug naar een vakantiebestemming door allerlei warme kleuren te gebruiken en creëer het ultieme vakantiegevoel in je eigen tuin. Deze style kenmerkt zich met veel patronen en dessins. De mix hiervan in allerlei warme kleuren, zorgt ervoor dat het geheel speels is, maar toch op elkaar afgestemd. Door deze style toe te passen in je tuin, op je terras of op je balkon raak je weer in de vakantieflow. Bekijk hieronder de beelden voor meer inspiratie en het ultieme tuingeluk.


 

Industrial

Fabriekshallen met donkere kleuren zijn de eerste gedachten die deze style oproepen. Strakke lijnen en industriële materialen zoals hout, beton en metaal passen uitstekend bij deze style en dit kan prima in de tuin, op je terras en zelfs op het balkon. Plaats stoere elementen in je tuin zoals tuinmeubelen van deze materialen of in grijstinten. Ook heel spannend en stijlvol gecombineerd met witte elementen. Hieronder enkele voorbeelden bij deze style.


 

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste de tuintips ontvangen, meld je dan aan en maak ook nog eens kans op
50 euro shoptegoed!
Typ bovenstaande code over.

Bekijk ook eens...