Tuin aanleggen? Geen probleem!

Tuin aanleggen? Geen probleem!

Hoe ziet uw droomtuin eruit?

Een strak onderhoudsvrij terras of sfeervolle slingerpaadjes? Een degelijke fietsenberging of een complete tuinvilla? Mooie loungeset, schutting en overkapping? Met 4000 m2 tuininspiratie doet u bij ons meer dan genoeg ideeën op. We pakken er een kopje koffie bij en geven u uitgebreid advies over alle mogelijkheden.

Een overkapping of veranda meten we in en plaatsen we. Ook voor blokhutten en tuinbergingen regelt ons montageteam de plaatsing in uw achtertuin. Heeft u al een idee in uw hoofd, maar weet u niet precies hoe het moet worden? Aan de hand van uw schets laten wij uw blokhut volledig op maat maken. Ons montageteam zorgt weer voor de plaatsing.

Getalenteerde hoveniers
Zelf leggen wij geen tuinen aan, maar de professionele hoveniers waarmee we samenwerken doen dat graag en goed voor u. Denk aan het aanleggen of plaatsen van:
  • Terras
  • Oprit
  • Schutting
  • Vlonderdelen
  • Gazon
  • Buitenverlichting
  • Grondspots
De materialen kunt u vanzelfsprekend bij ons aanschaffen. U krijgt een scherpe offerte van de hovenier en als u hiermee akkoord gaat, maakt hij uw tuin perfect in orde. Bekijk hier een overzicht van de hoveniers waarmee we samenwerken.

Wilt u zelf uw tuin aanleggen?
In dat geval geven we u graag advies en uitleg. We kunnen stenen en hout voor u op maat zagen, ook kunt u professioneel gereedschap en een stevige aanhanger bij ons huren. En bezorging behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Meer weten?
Onze medewerkers staat voor u klaar in de showroom en showtuin in Nieuw-Vennep. U kunt ook bellen of e-mailen.

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste de tuintips ontvangen, meld je dan aan en maak ook nog eens kans op
50 euro shoptegoed!
Typ bovenstaande code over.

Bekijk ook eens...