Restyle je tuin

Restyle je tuin

Restyle je tuin!
 
De zomer komt in zicht. Sterker nog; meteorologisch gezien is deze al begonnen. Voor vele staat de zomer in het teken van vakantie. Een reis naar een exotisch oord, met de caravan naar Frankrijk of gewoon heerlijk in Nederland, in je eigen tuin. En of je nu weg gaat of niet, met deze restyle je tuin tips houdt je het vakantiegevoel sowieso de hele zomer vast!
 

Steek de handen uit de mouwen

Het is misschien even werk maar door het verleggen van je tuintegels geef je jouw tuin heel budgetproof een andere look. De tijd dat alles rechttoe, rechtaan moest zijn, is voorbij. Varieer met je tuintegels door ze op een andere wijze neer te leggen en je tuin ziet er direct anders uit.
 

Geef kleur aan je tuin

Bomen, bloemen en planten, ze geven kleur aan je tuin. Niet alleen door bloeiende bloemen of bloesemen maar ook door de aantrekkingskracht die ze hebben op dieren zoals prachtig gekleurde vlinders. Zet je bloemen en planten in mooie potten, zo kun je nog eens variëren met de plek waar je ze neerzet!
 

Het gras bij de buren is niet langer het groenst...

Met deze (kunst)graszoden heb je binnen een handomdraai een frisse groene mat in je tuin. Handdoekje, koud drankje en wat lekkers: de vakantie in je eigen tuin kan beginnen!
 

Geen pottenkijkers gewenst

De omheining van je tuin bepaalt voor een groot deel van het sfeerbeeld. Heb je al een schutting of afscheiding en wil je deze snel restylen? Een lik verf doet wonderen... Heb je iets meer geduld? Een afscheiding van betongaas met daarop (bloeiende) klimop planten geeft je tuin een natuurlijke oppepper. Houd er wel rekening mee dat een klimplant enige tijd (en liefde ;-)) nodig heeft om te groeien.
 

Loungen doet Leven!

Als de basis van je tuin goed is, wil je natuurlijk ook een mooie tuinset om er optimaal van te genieten. Met ons eigen merk tuinmeubelen kun je een set samenstellen naar jouw wensen. Dus heb je een ‘raar’ hoekje, wil je 5 zitplekken in plaats van 4 of toch die lekkere ligbank… Stel jouw set volledig zelf samen.
 

Zachte landing waar je vrolijk van wordt

Een tuinset zonder kussens is als een BBQ zonder vlees, gewoon niet helemaal compleet. Vervang de kussens op je tuin of loungeset en je geeft direct een ander gezicht aan je tuin. Wit, zwart, grijs en taupe voor een strakke look, lekker kleurrijk voor een vrolijke noot.
 

Waan je in een andere (tuin)wereld

Je droomt heerlijk weg op je loungeset, het zonnetje schijnt, het gras kriebelt onder je tenen, een koud drankje staat dampend te wachten om gedronken te worden. Heel even waan je je in een tropisch oord. Hou dit gevoel vast met een decoratief canvasdoek. Van hagelwitte stranden tot felgele zonnebloemen, ze geven jouw tuin die exotische ‘touch’.
 

Creëer gezellige hoekjes

Genieten met de mensen die je liefhebt, het staat voor vele gelijk aan pure ontspanning. Creëer gezellige hoekjes waar je met vrienden en familie heerlijk kunt genieten. Bijvoorbeeld met een pergola of een schaduwhoek. Overdag bieden ze verkoeling, ’s avonds houden ze de warmte vast.
 

Als de avond valt

Ook dan geniet je nog volop van je tuin met sfeervolle verlichting. Verlicht je bomen of struiken bijvoorbeeld eens van onder voor een speels effect of steek de buitenhaard aan voor wat extra warmte. Gezelligheid gegarandeerd!


Benieuwd naar alle mogelijkheden om je tuin te restylen?

Kom dan op 25 juni naar onze “restyle je tuin” dag. Tuinstyliste Jolanda persoon zal op deze dag in onze showroom aanwezig zijn voor persoonlijk advies. Neem dus vooral foto’s en eventueel een plattegrond van je tuin mee en laat je adviseren en inspireren. Het beloofd een gezellige dag te worden!

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste de tuintips ontvangen, meld je dan aan en maak ook nog eens kans op
50 euro shoptegoed!
Typ bovenstaande code over.

Bekijk ook eens...