Tuinhout en meer

Leveren, zagen en bezorgen

Welk tuin project gaat u bouwen van hout? Gaat het om het bouwen van een buitenverblijf, overkapping of veranda, of misschien een vlonder of perceelafscheiding op maat? Nieuwenhuis Buitenleven verzorgt niet alleen de complete uitvoering van projecten, maar kan ook losse materialen aanleveren voor wanneer u liever zelf aan de slag gaat! Wij zorgen voor een scherpe offerte met extra service, zoals advies over verschillende soorten tuinhout en aanschaf van alle toebehoren. Verder kunt u bij ons terecht voor zagen, bezorgen en het huren van gereedschappen of aanhangers. Zo bent u in één keer klaar!
 • Tuinhout voor hoveniers en particulieren 0 Tuinhout voor hoveniers en particulieren 1
 • Assortiment tuinhout 0 Assortiment tuinhout 1 Assortiment tuinhout 2 Assortiment tuinhout 3

  Assortiment tuinhout

  Nieuwenhuis Buitenleven biedt een groot assortiment aan tuinhout. Alle denkbare soorten, afmetingen en toebehoren zijn snel leverbaar en kunnen bovendien bezorgd worden. Wilt u alvast een deel van ons assortiment zien? Dat kan in onze webshop. Voor bestellingen op maat neem contact met ons op of kom langs in de showroom.
 • Ondersteuning door ons montageteam 1 Ondersteuning door ons montageteam 2
 • Bezorgen 0 Bezorgen 1

  Bezorgen

  Een paar kuub hout of stenen neem je niet zomaar even in de achterbak mee. Vooral stenen wegen nogal wat. Daarom bezorgen we ook. Benieuwd naar de mogelijkheden?