menu

Tuinpaal - pro tweevoudig met spot dubbele wartel zwart

Elektriciteit

star_border
109,94 per st inclusief BTW

U bestelt

Tuinpaal - pro tweevoudig met spot dubbele wartel zwart
Tuinpaal - pro tweevoudig met spot dubbele wartel zwart
Adviesprijs: 109,94 incl. btw. per st

Heeft u vragen of hulp nodig?

Kevin Wiegertjes helpt u graag persoonlijk verder,
bel 0252-745945 of neem contact op.

Kevin Wiegertjes

Productomschrijving

Met een Glampère New Hydro tuinpaal stopcontact creëert u waar u maar wilt extra stroompunten in uw tuin. Het ontwerp van de Glampère New Hydro tuinpaaltjes is volledig uitgedacht, wat resulteert in een functioneel design met een moderne uitstraling voor in elke buitenomgeving, zonder torenhoge prijzen. De tuinpaaltjes zijn gecombineerd met het populaire Niko New Hydro schakelmateriaal. Daarnaast heeft deze uitvoering een unieke toevoeging, naast stroompunten beschikt u ook direct over een lichtpunt in uw tuin! Deze tuinpaal wordt geleverd inclusief spot. Deze spot monteert u eenvoudig met behulp van de bijgeleverde schroeven en moeren. De Glampère New Hydro tuinpaaltjes zijn verkrijgbaar met een enkel, dubbel of 3-voudig stopcontact.

  • 2 ovale openingen – Hierdoor kunt u de kabels doorhalen om deze netjes weg te werken
  • Geen scherpe randen– Het tuinpaaltje heeft afgeronde hoeken. Zo kunt u zichzelf niet openhalen langs het tuinpaaltje
  • Zwart glanzende coating – Het tuinpaaltje is gemaakt van RVS en heeft een zwarte coating. Hierdoor integreert het tuinpaaltje moeiteloos in iedere buitenomgeving
  • IP55 beschermingsgraad – Met zijn IP55 beschermingsgraad is het Niko New Hydro stopcontact bestand tegen alle weersomstandigheden.
  • Spot – Bij de tuinpaal zal een spot geleverd worden welke u met behulp van de bijgeleverde moeren eenvoudig aan het tuinpaaltje monteert. De kabel van de spot kunt u via de tweede wartel invoeren en aansluiten. De spot is voorzien van een GU10 aansluiting.

Het installeren van het tuinpaaltje met dubbel stopcontact is eenvoudig. Er dient een grondkabel op de gewenste plek aanwezig te zijn om aan te sluiten op het stopcontact. Het buitenstopcontact heeft twee kabelinvoeren M20 (bereik 6-13mm), een daarvan gebruikt u om de (grond)kabel in te voeren. Sluit de kabel aan door middel van het schroefcontact. Het onderste gedeelte van het paaltje gaat de grond in en dient naar eigen beoordeling vastgezet te worden. De spot kunt u aansluiten door gebruik te maken van de tweede kabelinvoer M20, ook hier sluit u de kabel aan door middel van het schroefcontact.

Alles voor de tuin

Een vakantie die begint bij de achterdeur!

Uw tuin is een korte vakantie die begint bij de achterdeur en Nieuwenhuis Buitenleven is uw reisleider.
We hebben alles wat u nodig heeft voor een  onvergetelijke tuinervaring: Bestrating, Overkappingen,
Verlichting en meer. U vindt het allemaal in onze webshop.