Living Modulair Excellent 300 groen geïmpregneerd.

Blokhutten

Stel je eigen overkapping samen met de Living Modulair Excellent. De Living Modulair is voorzien van gelamineerde staanders 12x12 cm. Bodendien is de uitvoering recent verbeterd met zware schoren 9x9x cm en ingekeepte gordingen/ringbalken. Gemaakt van vuren. De breedte- en dieptematen zijn inclusief het dakoverstek van 21.5 cm. 245 cm hoog. Dakbedekking van EPDM, inclusief hemelwaterafvoer. Alle zijden van de Living zijn eenvoudig gedeeltelijk of helemaal dicht te maken met wandelementen, deurelementen en extra staanders.Verkrijgbaar in meedere maatvoeringen. Exclusief wand-, deurelementen en of glazen schuifwand.


inclusief BTW per st
  • De afmetingen van de Living Modulair Excellent 300 zijn: breedte 390 cm x diepte 280 cm x hoogte 245 cm (incl. dakoverstek van 20 cm).
  • De staanders zijn 12x12 cm gemaakt van geïmpregneerd vuren.
  • Dakbedekking van EPDM
  • Inclusief hemelwaterafvoer

De Living Modulair Excellent kan uitgebreid worden met wand- en deurelementen (101 cm breed) en extra staanders. Bepaal hierdoor zelf de indeling of type wand. Door de vele wanden zijn eindeloos veel combinaties mogelijk. Vraag in de showroom naar alle mogelijkheden.

Plaatsing door montageteam is mogelijk. Vraag naar de kosten.

Stel je eigen overkapping samen met de Living Modulair Excellent. De Living Modulair is voorzien van gelamineerde staanders 12x12 cm gemaakt van geïmpregneerd vuren. De breedte- en dieptematen zijn inclusief het dakoverstek van 20 cm. Dakbedekking van EPDM, inclusief hemelwaterafvoer. Alle zijden van de Living zijn eenvoudig gedeeltelijk of helemaal dicht te maken met wandelementen, deurelementen en extra staanders.

Verkrijgbaar in meedere maatvoeringen. Exclusief wand-, deurelementen en of glazen schuifwand.

Online bestellen & betalen & levering

Bij Nieuwenhuis Buitenleven kunt een selectie artikelen ook online bestellen via onze webshop. Zoek het artikel dat u wilt kopen en voeg deze toe aan de winkelwagen. Daar kunt u ook het aantal stuks of m2 aanpassen en klik op ‘bijwerken’, zodat u de aangepaste totaalprijs ziet.
 
Om de bestelling af te ronden, klikt u op ‘Bestelling afronden’. Hierdoor komt u in het scherm waar u uw persoonlijke gegevens invult, aangeeft hoe u de bestelling wilt hebben en hoe u gaat betalen.
 
De webshop van Nieuwenhuis Buitenleven heeft diverse leveringswijzes. Afhalen is altijd mogelijk. Sommige producten kunnen worden verstuurd met de PostNL pakketdienst tegen een vergoeding van de standaard tariefkosten van € 6,95. In de regio is het ook mogelijk om te bezorgen, afhankelijk van het te rijden afstand ligt deze bezorgkosten tussen de € 35 en € 60.
 
Kies hoe u wilt betalen. U kunt betalen per iDeal of contant (of per pin) in de showroom.