Douglas veranda Excellent 328 x 300 cm. dakplaat helder

Overkappingen

Verander het terras in een sfeervolle buitenkamer met de Douglas Veranda Excellent van Woodvision. Douglashout heeft een warme uitstraling en is daarom bij uitstek geschikt voor het creëren van een gezellige sfeer buiten. Daarnaast is douglas het één van de duurzaamste houtsoorten van Europa.

inclusief BTW per st
  • 300 cm breed
  • 300 cm diep
  • Meerwandig polycarbonaat helder
  • FSC certificaat

Verander je terras in een sfeervolle buitenkamer met de Douglas Veranda Excellent 300 met een diepte van 300 cm. De douglas Veranda is zeer robuust door het gebruik van gelamineerde staanders van 14x14 cm en gelamineerde liggers van 5,8x14 cm. Het dak is gemaakt van meerwandige polycarbonaatplaten in de kleur helder. Maak de Veranda compleet door gebruik te maken van een dakgoot. Losse schoren worden bijgeleverd.

Online bestellen & betalen & levering

Bij Nieuwenhuis Buitenleven kunt een selectie artikelen ook online bestellen via onze webshop. Zoek het artikel dat u wilt kopen en voeg deze toe aan de winkelwagen. Daar kunt u ook het aantal stuks of m2 aanpassen en klik op ‘bijwerken’, zodat u de aangepaste totaalprijs ziet.
 
Om de bestelling af te ronden, klikt u op ‘Bestelling afronden’. Hierdoor komt u in het scherm waar u uw persoonlijke gegevens invult, aangeeft hoe u de bestelling wilt hebben en hoe u gaat betalen.
 
De webshop van Nieuwenhuis Buitenleven heeft diverse leveringswijzes. Afhalen is altijd mogelijk. Sommige producten kunnen worden verstuurd met de PostNL pakketdienst tegen een vergoeding van de standaard tariefkosten van € 6,95. In de regio is het ook mogelijk om te bezorgen, afhankelijk van het te rijden afstand ligt deze bezorgkosten tussen de € 35 en € 60.
 
Kies hoe u wilt betalen. U kunt betalen per iDeal of contant (of per pin) in de showroom.