Aanbiedingen

VoorraadVoordeel op tuinmeubelen

Wij willen graag ruimte maken in onze showroom en magazijn.

Profiteer nu van de uitverkoop prijzen op de tuinmeubelen en bezoek onze showroom voor nóg veel meer...

Showroommodel Blokhut Mila

Het showroommodel blokhut Mila is te koop. De afmetingen zijn totaal 290x260 cm. De houtdikte is 28 mm van onbehandeld vuren, het showroommodel is groen/bruin geïmpregneerd en de funderingsbalken zijn van hardhout. Nokhoogte voor/achter ca 222/188 cm.
Bij aankoop dient de blokhut zelf gedemonteerd te worden, tegen meerprijs wordt de blokhut gedemonteerd en bezorgd. De prijs voor blokhut Mila is € 595,-. Voor meer foto's klik hier.

 

Showroommodel Blokhut Perlund

Het showroommodel blokhut Perlund is te koop. De afmetingen zijn 300x380 cm inclusief luifel (80 cm). De houtdikte is 28 mm van onbehandeld vuren, het showroommodel is grijs geïmpregneerd en de funderingsbalken zijn van hardhout. Inclusief stormankerset. Bij aankoop dient de blokhut zelf gedemonteerd te worden, tegen meerprijs wordt de blokhut gedemonteerd en bezorgd. De prijs voor blokhut Perlund is € 799,-. Voor meer foto's klik hier.
 
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd als eerste op de hoogte wordt gehouden van mooie acties en handige tuintips.